SBT1935
Staffordshire Bull Terrier
Staffeglädje Staffordshire Bull Terrier 1935
Staffordshire Bull Terrier SBT Pedigree
SBT1935 Vetzoo
SBT1935
Staffordshire Bull Terrier Arken Zoo
Staffie Rescue Staffordshire Bullterrier 1935
Staffordshire Bull Terrier Namnbricka
Staffordshire Bull Terrier Fleecetäcke
Staffordshire Bull Terrier Show-Set

ANNONSERING | STAFFORDSHIRE BULL TERRIER VÄNNER

ANVÄNDARVILLKOR | STAFFORDSHIRE BULL TERRIER 1935

STAFFORDSHIRE BULL TERRIER 1935

ANVÄNDARVILLKOR


1. RETURPOLICY

Var vänlig och kontakta Staffordshire Bull Terrier 1935 - www.sbt1935.se innan du returnerar några artiklar.

Du kan returnera produkten inom 14 dagar från leverans. Produkten måste vara i nyskick. Om produkten är förstörd eller använd, kommer ingen återbetalning att ske. Se till att bifoga kontaktinformation när du returnerar en produkt och ange spårningsnummer samt en kort beskrivning av vad ärendet gäller.

Staffordshire Bull Terrier 1935 - www.sbt1935.se föreslår att du får ett kvitto och ett paket-ID för returen från leveransservice eftersom det gör det lättare att spåra paketet om det skulle behövas. Staffordshire Bull Terrier 1935 - www.sbt1935.se kommer att göra en återbetalning om det är en giltig retur. Om du har betalat via faktura behöver vi ett bankkontonummer så att vi kan överföra pengarna. Det enklaste är om du skickar bankkontonumret till oss via e-post: info@sbt1935.se. Alternativt kan vi använda oss utav SWISH.


Notera att produkter som vi säljer är handgjorda och tillverkade av 100% äkta läder. Dessa naturprodukter har möjlighet att kunna färga av sig samt ha en stark läder doft. Vi kommer inte att stå för eventuella kostnader som förekommer vid missfärgning av kläder eller allergiska besvär.


1.2 FRAKT

För att kunna returnera din produkt behöver vi ett ett kvitto eller inköpsbevis. Skicka din produkt till: Staffordshire Bull Terrier 1935 - www.sbt1935.se, Lidingö, 181 29, Terrängvägen 3, Sverige.

Du som kund måste betala för dina egna fraktkostnader för produkter som du returnerar. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får en återbetalning, kommer kostnaden för returfrakten dras av från återbetalningen. Hur lång tid det tar innan du får en ny produkt beror på var i Sverige du bor.

Om du skickar en produkt som har högt värde kan det vara en god idé att använda en leveransservice som går att spåra eller köpa en fraktförsäkring. Vi kan inte garantera att vi kommer att få varan som du returnerar.


2. ÅTERBETALNINGSPOLICY

Vår policy gäller i 14 dagar. Om det har gått mer än 14 dagar sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte. Produkten får inte heller ha använts och måste vara i samma skick som när du fick den. Produkten måste returneras i originalförpackningen.


2.1 ÅTERBETALNING

När din returnerade produkt har mottagits och kontrollerats, kommer vi att meddela dig via e-post. Vi kommer också att meddela dig om vi kommer att göra någon återbetalning eller ej.

Om returen godkänns, kommer återbetalning ske automatiskt till ditt kreditkort eller via annan betalningsmetod, alternativt bankkonto inom ett visst antal dagar.


2.2 SEN ELLER UTEBLIVEN ÅTERBETALNING

Om du inte har fått någon återbetalning ber vi dig först kontrollera ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag eftersom det ibland tar lite tid innan återbetalningen krediteras. Kontakta därefter din bank då det oftast tar lite tid innan återbetalningen görs. Om du har gjort allt detta och fortfarande inte har fått din återbetalning, ber vi dig kontakta oss på: info@sbt1935.se.


2.3 REAVAROR

Återbetalning sker endast för varor till ordinarie pris - inte för reavaror.


2.4 BYTEN

Vi byter endast artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta ut en artikel mot samma artikel, vill vi att du skickar e-post till: info@sbt1935.se och artikeln till: Staffordshire Bull Terrier 1935 - www.sbt1935.se, Lidingö, 181 29, Terrängvägen 3, Sverige.


3. INTEGRITETSPOLICY


3.1 VAD GÖR VI MED DIN INFORMATION?

När du köper något från vår webbshop så samlar vi in personlig information som du ger oss, till exempel ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress.

När du är inne i vår webbshop får vi också automatiskt information om din dators IP-adress så att vi vet vilken webbläsare och vilket operativsystem du använder.


3.2 MARKNADSFÖRING VIA E-POST

Om du ger oss tillåtelse, kan vi skicka e-post om nya produkter och andra nyheter.


3.3 SAMTYCKE

När du ger oss personlig information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, hantera en leverans eller returnera ett köp, samtycker du till att vi samlar in information och använder den för detta syfte.

Om vi ber dig om personlig information för annat syfte, t.ex. marknadsföring, kommer vi antingen be dig direkt så att du kan godkänna detta eller ge dig möjligheten att säga nej.


3.4 ÅTERKALLANDE AV SAMTYCKE

Om du ångrar dig och inte vill att vi kontaktar dig, samlar in information eller använder dina uppgifter, kan du när som helst kontakta oss via e-post: info@sbt1935.se eller skicka brev till: Staffordshire Bull Terrier 1935 - www.sbt1935.se, Lidingö, 181 29, Terrängvägen 3, Sverige.


3.5 OFFENTLIGGÖRANDE

Vi kan lämna ut din personliga information om lagen kräver det eller om du bryter mot våra Användarvillkor.


3.6 ONE.COM

Vår webbshop sköts av One.com. De ger oss tillgång till e-handelsplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina uppgifter lagras hos One.com, i databaser och i One.com-applikationen. De lagrar dina data på en säker server bakom en brandvägg.


3.7 BETALNING

Om du väljer direktbetalning för att slutföra köpet kan tredje part komma att använda din kreditkortsinformation för detta ändamål. Se 3.8.


3.8 TREDJEPARTSTJÄNSTER

I allmänhet kommer tredjepartsleverantörer som vi använder endast samla in, använda och lämna ut din information i den utsträckning som krävs för att de ska kunna leverera sina tjänster till oss.

Vissa tredjepartsleverantörer, t.ex. de som arbetar med betalningar och betalningstransaktionen, har sina egna integritetspolicys för den information som vi måste lämna ut för att de ska kunna genomföra dina inköpsrelaterade transaktioner. För dessa leverantörer, rekommenderar vi att du läser deras integritetspolicys så att du förstår på vilket sätt dessa leverantörer hanterar din personliga information.

Tänk också på att vissa leverantörer kan ha sin verksamhet eller anläggningar i en annan jurisdiktion än antingen du eller oss. Det innebär att om du väljer att gå vidare med en transaktion som involverar en tredje part, kan din information omfattas av lagarna i den jurisdiktion där denna tredje part har sin verksamhet eller sina anläggningar. När du lämnar vår webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller applikation, omfattas du inte längre av denna Integritetspolicy eller Användarvillkor för vår webbplats.


3.9 LÄNKAR

När du klickar på länkar i vår butik, kan de leda dig bort från vår webbplats. Vi är inte ansvariga för integritetspolicys på andra webbplatser och uppmanar dig att läsa dessa webbplatsers integritetspolicys.


3.10 SÄKERHET

För att skydda din personliga information vidtar vi försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att se till att den inte försvinner, missbrukas, nås, avslöjas, ändras eller förstörs. Om du förser oss med kreditkortsinformation, krypteras informationen med Secure Socket Layer-teknik (SSL) och lagras med AES-256 kryptering.


3.11 ÅLDERSGRÄNS

När du använder denna webbplats bekräftar du att du är myndig i det land där du bor och har gett ditt samtycke till att dina minderåriga barn använder denna webbplats.


4. ÄNDRINGAR AV DESSA ANVÄNDARVILLKOR

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa Användarvillkor när som helst, så var vänlig och kontrollera dem regelbundet. Förändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen.

Om vi gör väsentliga ändringar i den här policyn kommer vi att meddela dig här att policyn har uppdaterats, så att du vet vilken information vi samlar in, hur vi använder den, och under vilka omständigheter, om några, vi använder och/eller offentliggör den. Om vår webbshop förvärvas eller slås samman med ett annat företag, kan dina uppgifter överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dig.

Staffordshire Bull Terrier

Fakta #7:


Hur många tänder har en Staffordshire Bull Terrier när den är valp och sen när den har blivit vuxen?


Valp: 28 st

Vuxen: 46 st


Bild Källa: Stafford Knot

Staffordshire Bull Terrier Bett Tänder - Koppel Halsband Show-set